slide_nieuw_pand_keukenstudio_oostburg.jpg - Keukenstudio Oostburg nolte11.jpg - Keukenstudio Oostburg inbouw02.jpg - Keukenstudio Oostburg inbouw03.jpg - Keukenstudio Oostburg inbouw04.jpg - Keukenstudio Oostburg inbouw05.jpg - Keukenstudio Oostburg inbouw10.jpg - Keukenstudio Oostburg inbouw22.jpg - Keukenstudio Oostburg inbouw26.jpg - Keukenstudio Oostburg nolte03.jpg - Keukenstudio Oostburg nolte06.jpg - Keukenstudio Oostburg

Onze Keukens

De KeukenStudio in Oostburg werkt het meest met onderstaande keukenmerken. Deze merken zijn vertrouwd, goed en betaalbaar. Men kan er terecht voor de romantische keuken tot en met de high-tec keuken. Wanneer onderstaand wordt aangeklikt kunt u uit de verschillende modellen en noviteiten van het merk reeds een keuze maken.

De tekening en de offerte worden altijd in een rustige en gezellige sfeer samengesteld.U wordt deskundig geholpen en in alle rust worden de wensen doorgenomen,waarna het ontwerpen kan beginnen. De klant komt met de maatvoering en de wensen en deze worden in overleg direct getekend in de computer. Het ontwerp is zeer persoonlijk.Van een eenvoudig blokje tot een zeer uitgebreide keuken met kookeiland;alles kan bij de KeukenStudio in Oostburg.

Er verschijnt dan een ontwerp op het scherm dat in 3D als een foto kan worden gezien. Dit geeft een klant meteen een duidelijk beeld van de nieuwe keuken.

Tevens draagt de KeukenStudio zorg voor de installatietekening, wanneer de aannemer nieuw- of verbouw doet, of wanneer de klant zelf het leidingwerk uitvoert.

Uiteindelijk wordt alles vakkundig geplaatst en aangesloten.

cew-nolte.gif - Keukenstudio Oostburg
mf6-beek.gif - Keukenstudio Oostburg
xpu-bruynzeel.gif - Keukenstudio Oostburg
f1e-rational_logo.png - Keukenstudio Oostburg

Keukenstudio Oostburg

hpq-inbouw06.jpg - Keukenstudio Oostburg

Ondernemersweg 63
4501 WD Oostburg
 
T: +31 (0) 117 - 451 079
E: keukenstudio@zeelandnet.nl

 

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag10:00 - 16:00 uur
woensdag10:00 - 16:00 uur
donderdag10:00 - 16:00 uur
vrijdag10:00 - 16:00 uur
zaterdag10:00 - 16:00 uur
zondaggesloten

 

neem contact op