keukenbladen07.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen01.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen02.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen03.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen04.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen05.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen06.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen08.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen09.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen10.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen11.jpg - Keukenstudio Oostburg keukenbladen12.jpg - Keukenstudio Oostburg

Keukenbladen: onze merken

suv-dekker.gif - Keukenstudio Oostburg
h0w-arte.gif - Keukenstudio Oostburg
37p-dominicus.gif - Keukenstudio Oostburg

Toplaminaat

Toplaminaat (kunststof) is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het oppervlak is hard en bijzonder makkelijk schoon te houden. De bladen zijn verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat u altijd een werkblad vindt dat past bij uw keukenmeubelen, uw smaak - én bij uw budget, want Toplaminaat-bladen zijn er in verschillende prijsklassen.

liggend_toplaminaat03.jpg


De unieke kleuren van DecorTop

De structuur is dieper en het blad oogt robuuster. Het is 1 mm massief laminaat met een zwarte kern, dat wordt aangebracht op een dragermateriaal. De randen worden afgewerkt met 1 mm dik laminaat in dezelfde kleur als het bladoppervlak. Het luxe DecorTop heeft direct al een breed assortiment. Maar liefst tien kleuren zijn er leverbaar. Elk daarvan uniek, en met een voelbare structuur. Er zijn ook achterwanden en stollenwanden mogelijk. Bovendien kunnen alle vlakinbouw- en onderbouwspoelbakken worden toegepast. Dat maakt de mogelijkheden met DecorTop des te groter!

decortop_rocket-sfeer.jpg


Top Core: een goede prijs-kwaliteitverhouding!

top_core.jpgHet heeft unieke kleuren en oppervlakstructuren. Het kan tegen een stootje en is bijzonder watervast. En het kent een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Dekker Zevenhuizen heeft zijn werkbladenaanbod uitgebreid met Top Core. Dit hoogwaardige materiaal biedt u tal van mogelijkheden tot een origineel en trendy ontwerp.

Top Core bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst. Doordat het materiaal zo stevig en compact is, is het stootvast. Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is. Een ander belangrijk voordeel is dat vlakinbouw van spoelbakken mogelijk is. Maar de echte kracht van Top Core zit vooral in de decoratieve bovenlaag. Bijzondere dessins die niet alleen eruitzien als bijvoorbeeld hout, textiel of steen, maar ook zo aanvoelen.


Keramiek

Wie gemak zegt, zegt Keramiek XL®. Dit werkbladmateriaal is niet alleen volkomen onderhoudsvrij, u kunt er ook iedere dag weer zorgeloos aan werken. Want Keramiek XL® is hitte-, vlek- én krasbestendig, en bovendien beslist niet poreus. Wat dit relatief nieuwe materiaal in keukenland nog aantrekkelijker maakt voor de moderne consument, is de onvergelijkbare strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

liggend_keramiekxl.jpg


Composietsteen

Composietsteen bestaat overwegend uit kwarts; hetzelfde natuurlijke materiaal dat ook in graniet zit. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is composietsteen niet puur natuur. Aan de mineralen worden namelijk een bindhars en pigmenten toegevoegd. In die toevoeging ligt ook het voordeel van composietsteen. Want de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is, en de pigmenten kleuren de bladen in een scala van tinten.

liggend_composiet-13mm.jpg


Graniet

Een granieten keukenblad is puur natuur. Precies zoals het steen wordt gedolven, wordt het ook gebruikt voor het blad; geen bestanddeel wordt er nog uitgehaald of aan toegevoegd. Dit robuuste materiaal is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar ook bijzonder expressief. In een granieten keukenblad kunnen steeds weer andere patronen worden ontdekt, en zijn tint past zich iedere keer aan de lichtval en de inrichting van de keuken aan. En omdat geen enkele granietsoort hetzelfde is, en zelfs binnen een en dezelfde groeve de kleur en structuur van het steen nog variëren, is ieder granieten keukenblad uniek.

liggend_graniet03.jpg


Massief hout

Een houten blad geeft de keuken sfeer. Hout leeft, heeft een mooie gloed en laat zich combineren met ieder ander materiaal. Het blad vraagt meer onderhoud en is ook duurder dan bijvoorbeeld het kunststof blad. Maar zijn warme uitstraling weegt op tegen de zorg, en de tijdloze luxe is de investering waard.

massiefhout01.jpg


Roestvrij staal

Roestvrij staal is een materiaal met vele mogelijkheden. De werkbladen lenen zich voor uiteenlopende toepassingen, maar zijn vooral op hun plaats waar watervastheid en hygiëne worden gevraagd. Door hun tijdloze uiterlijk en eigen glans zijn zij niet alleen geschikt voor professioneel gebruik, maar passen zij goed in elke keuken.

liggend_rvs02.jpg


Lavico Glas

Glas is een van de minst traditionele materialen voor keukenbladen. Het is als het ware gemaakt voor de moderne designkeuken. Maar glas mag dan eigentijds zijn, het is tegelijk ook tijdloos, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Temeer daar het blad niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook comfortabel is in het gebruik door zijn watervastheid en hittebestendigheid.

liggend_glas03.jpg


Beton

Geen enkel keukenblad oogt zo robuust als dat van beton. Dat is vervaardigd van écht gewapend beton, en vertoont dan ook alle kenmerken daarvan: de verschillende structuren, de haarscheurtjes en de lichte en donkere delen. Door zijn koele, strakke uiterlijk past deze massieve blikvanger in nagenoeg ieder designontwerp.

liggend_beton02.jpg


Terrazzo

Als u een landelijke keuken wilt, is terrazzo hét materiaal voor uw aanrecht. Dit ambachtelijk vervaardigde, nostalgische keukenblad ademt niet alleen de sfeer uit van grootmoeders tijd, maar bezit ook dezelfde ouderwetse degelijkheid. Het is zó duurzaam dat u er een leven lang plezier van heeft – temeer daar u eventuele vlekken nog redelijk kunt wegwerken!

terrazzo01.jpg


Hi-Macs

Hi-Macs® is duurzaam. Het niet-poreuze bladoppervlak is nagenoeg ondoordringbaar, en kleine krassen of inkervingen zijn niet onherstelbaar. Maar wat Hi-Macs® eens te meer geschikt maakt voor de keuken zijn de vormbaarheid van het materiaal en het omvangrijke kleurenpalet, die maken dat tal van ontwerpen gerealiseerd kunnen worden, en een keukenblad kan worden vervaardigd in de stijl die bij u past.

liggend_himacs01.jpg

 

 

 

 

Keukenstudio Oostburg

rfo-keukenbladen07.jpg - Keukenstudio Oostburg

Ondernemersweg 63
4501 WD Oostburg
 
T: +31 (0) 117 - 451 079
E: keukenstudio@zeelandnet.nl

 

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag10:00 - 16:00 uur
woensdag10:00 - 16:00 uur
donderdag10:00 - 16:00 uur
vrijdag10:00 - 16:00 uur
zaterdag10:00 - 16:00 uur
zondaggesloten

 

neem contact op